Plăcintă Proaspătă Cu Pere

Plăcintă Proaspătă Cu Pere
Plăcinta proaspătă de pere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pere, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Plăcintă Proaspătă Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, făina, sarea, scorțișoara și coaja de lămâie în bolul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Aranjați perele în straturi într-o tigaie căptușită cu patiserie de 9 inci, presărând amestec de zahăr peste fiecare strat. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Întindeți aluatul rămas; tăiați fante pentru a scăpa de abur. Umeziți marginea crustei de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați crusta superioară peste umplutură. Îndoiți marginea sub crusta inferioară, apăsând pentru a sigila. Marginea flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista