Plăcintă Proaspătă Cu Pere
Plăcinta proaspătă de pere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pere, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Plăcintă Proaspătă Cu Pere.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, făina, sarea, scorțișoara și coaja de lămâie în bolul de amestecare.
Aranjați perele în straturi într-o tigaie căptușită cu patiserie de 9 inci, presărând amestec de zahăr peste fiecare strat. Punct cu unt.
Se presara cu suc de lamaie.
Întindeți aluatul rămas; tăiați fante pentru a scăpa de abur. Umeziți marginea crustei de jos.
Așezați crusta superioară peste umplutură. Îndoiți marginea sub crusta inferioară, apăsând pentru a sigila. Marginea flautului.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute.