Plăcintă Proaspătă Cu Mango
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de topping bătut, coajă de tei, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Salsa Proaspătă De Mango, și Salsa Proaspătă De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gelatina și 2 linguri de nectar de mango într-un castron mare pentru microunde.
Lăsați să stea 5 minute. Cuptor cu microunde la maxim 20 până la 30 de secunde sau până când gelatina se dizolvă, amestecând o dată. Se amestecă nectarul de mango rămas și coaja de tei; se răcește 5 minute.
Adăugați mango, amestecând ușor pentru a separa feliile și acoperiți uniform cu gelatină. Puneți amestecul de mango în crusta de plăcintă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până când gelatina este setată. Completați fiecare porție cu topping bătut.
Garnisiți cu coajă de tei, dacă doriți.