Plăcintă Pentru Micul Dejun
Această rețetă face 6 porții cu 381 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, sare, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Proaspătă De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie.
Scurgeți, rezervând 2 lingurițe de picături. Se amestecă picăturile rezervate în fulgi de porumb; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, brânza de vaci, brânza cheddar, ceapa, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă maro hash.
Se toarnă într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Se presară cu amestec de slănină și fulgi de porumb. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de tăiere.