Plăcinta de vită cu crustă crocantă de cartofi necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, friptură de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu oală de vită cu crustă de biscuiți de cartofi, Două cartofi de carne de vită și legume cu crustă de biscuiți de rozmarin, și Placinta De Porumb Cu Crusta De Vita Macinata.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carne de vită și gătiți timp de 10 minute până se rumenesc peste tot, apoi scoateți din tigaie. Gatiti ceapa timp de 7 minute pana se inmoaie. Se amestecă prin ciuperci, apoi se fierbe încă 3 minute până devin aurii. Se amestecă pasta de roșii și făina și se fierbe încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă vin și carne de vită, se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați carnea de vită înapoi în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc usor timp de aproximativ 2 ore pana cand carnea este cu adevarat frageda, completand cu apa daca este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5 și aduceți la fierbere o tigaie cu apă ușor sărată. Gatiti cartofii timp de 10 minute pana cand incepeti sa se inmoaie. Se răcește sub un robinet de rulare, apoi se rade grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară peste carnea de vită și se pune cu unt. Introduceți cuptorul și gătiți timp de 30 de minute până când crusta este frumoasă și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.