Plăcintă de păstor fără Gluten

Plăcintă de păstor fără Gluten
Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcinta de păstor fără Gluten ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 407 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână carne măcinată, unt întins, sos de friptură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Plăcintă de păstor fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se spală cartofii și se taie în bucăți mari. (Dacă nu folosiți cartofi roșii, va trebui să le curățați și ele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Se pune într-o oală cu apă, se fierbe și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți cartofii rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți cartofii cu lichid și unt până devin pufoși. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. carne măcinată maro cu ceapă. Set aside.In într-un castron mic, amestecați 3 linguri de amidon de orez cu 3 linguri de bulion de vită până când este bine mixed.In o tigaie la foc mediu mare se adaugă usturoi, carne de vită, sos Worcestershire, sos de friptură, legume și usturoi. Aduceți la foc mic. Apoi adăugați amidonul de orez și amestecul de bulion. Se amestecă până se îngroașă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Amidon De OrezAmidon De Orez
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați în tigaie carnea măcinată rumenită și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă și se păstrează la foc mic.
6
Adăugați orice bulion de vită rămas și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
7
Se ia de pe foc.
8
Se toarnă amestecul de legume și carne într-un vas de copt. Puneți cu grijă piureul de cartofi peste amestec. Folosind dinții unei furculițe, marcați piureul de cartofi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Așezați bucăți mici din untul întins pe piureul de cartofi. Apoi așezați vasul de copt pe o foaie de prăjituri, deoarece sosul se poate bulina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea UntuluiRăspândirea Untului
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți 20 până la 25 de minute la 350 de grade până când piureul de cartofi este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți plăcinta ciobanului din cuptor și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista