Plăcintă de păstor cu vârf de Kohlrabi

Plăcintă de păstor cu vârf de Kohlrabi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta ciobanului cu vârf de Kohlrabi. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, miel măcinat, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Cheddar a depășit plăcinta ciobanului, și Cheddar-topped Shepherd ' s Pie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în treimea superioară.Tăiați capetele tulpinii și orice tulpini sau verdeață din kohlrabies. Folosind un cojitor de legume, curățați pielea și stratul interior fibros până ajungeți la carnea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuptorCuptor
2
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați uleiul, sarea și piperul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați mielul, 1 linguriță de sare și piperul măsurat. Gatiti, folosind o lingura de lemn pentru a rupe mielul in bucati mici, pana cand carnea este complet fiarta si cea mai mare parte a umezelii s-a evaporat, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron mediu; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați morcovii, ceapa, usturoiul, cimbru și restul de 1/2 linguriță de sare în oală. Condimentează cu piper și gătește, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute. Întoarceți mielul și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a acoperi mielul și legumele. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pasta de rosii nu mai are gust crud, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
MielMiel
6
Adăugați vinul și gătiți, amestecând ocazional, până când s-a evaporat complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Presărați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când nu mai are gust crud, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Așezați guli-Rabe prăjit în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați untul și procesați până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
3
Adăugați gălbenușurile de ou și procesați până când sunt încorporate; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Adăugați mazărea la umplutură și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
5
Transferați umplutura într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și întindeți-l într-un strat uniform.Aruncați toppingul de guli-rabe în linguri mari peste umplutură și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți până când plăcinta ciobanului clocotește și începe să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți vasul într-o grătar și lăsați-l să stea 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista