Plăcintă cu șuncă cu brânză și legume

Plăcintă cu șuncă cu brânză și legume
O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 47. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crustă de plăcintă gata de utilizare, ceapă verde, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente. Cuptor cu microunde crema de brânză răspândit în castron cu microunde pe mare 1 min. sau până se topește complet, amestecând la fiecare 15 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Se adaugă la amestecul de șuncă; se amestecă bine. Lingură în 4 (8-oz.) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Desfaceți crusta de plăcintă pe suprafața ușor făinată; rulați la un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
5
Tăiați în 4 runde cu tăietor de prăjituri de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
6
Tăiați frunzele de la aproximativ 1/4 din garnituri cu tăietor mic de prăjituri sau cuțit ascuțit; aruncați garniturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
CuțitCuțit
7
Bateți oul și apa cu furculița până se omogenizează; periați pe marginile superioare ale ramekinelor. Acoperiți cu runde de patiserie; apăsați ușor pe marginile superioare ale ramekinelor pentru a sigila. Acoperiți cu decupaje de frunze; periați ușor cu spălarea ouălor. Aruncați orice spălare de ou rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Tăiați fante în cruste pentru a vă ventila.
10
Coaceți 30 până la 32 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În47 m.
Porții47
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista