Plăcinta cu roșii și porumb necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 552 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cheddar grosier ascuțit, roșii de friptură de vită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Plăcintă Cu Porumb De Roșii Pentru Doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, praful de copt și 3/4 linguriță de sare într-un castron, apoi amestecați 3/4 unt rece cu vârful degetelor sau un blender de patiserie până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Adăugați lapte, amestecând până când amestecul formează doar un aluat, apoi adunați într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
3
Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți 1 bucată între foile de folie de plastic într-o rundă de 12 inci (grosime de 1/8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic, apoi ridicați aluatul folosind foaia inferioară de folie de plastic și inversați-o într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, bătând cu degetele pentru a se potrivi (va fi suficient aluat pentru a alinia placa fără o surplombă). Aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Bateți împreună maioneza și sucul de lămâie. Aranjați jumătate de roșii în crustă, suprapuse și presărați cu jumătate de porumb, 1 lingură de busuioc, 1/2 lingură de arpagic, 1/8 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare. Repetați stratificarea cu roșiile rămase, porumb, busuioc, arpagic, piper și sare, apoi presărați cu 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Tomate
Brânză
Arpagic
Piper
Busuioc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă maioneză de lămâie peste umplutură și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Brânză
Lămâie
8
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 12 inci în același mod, apoi potriviți peste umplutură, plierea surplombului sub marginea crustei inferioare și ciupirea marginii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Rola
9
Tăiați 4 orificii de abur în crusta superioară și periați crusta cu 2 lingurițe de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți plăcinta în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și umplutura clocotește, 30 până la 35 de minute, apoi se răcește pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Plăcinta poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până se încălzește, aproximativ 30 de minute.