Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci

Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci
Plăcinta de pește cu Topping de cartofi dulci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 80 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de scoici, cartofi dulci, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan, și Vafe de cartofi dulci cu Topping de nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 / gaz 4.Se topește untul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adauga ceapa; saut.Se amestecă făina și se gătește aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga treptat lapte.Aduceți la foc mic și gătiți câteva minute până când aveți un sos gros și neted.Se amestecă peștele alb,creveții, somonul afumat. scoici, mărar / pătrunjel coajă și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pește AlbPește Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Adăugați sare și piper în această etapă, dacă este necesar.Odată ce sosul clocotește și Codul începe să se descuameze puțin, scoateți-l de pe foc.Puneți lingura într-un vas mare de plăcintă de 1,5-1,8 ltr sau 4 feluri de mâncare individuale.Se lasă să se răcească în timp ce se pregătește toppingul.TOPPING:.Radeți grosolan cartoful dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați într-un prosop curat și stoarceți excesul de apă.Topiți untul într-o tigaie și adăugați cartoful.Se amestecă la foc mediu timp de câteva minute până când cartoful este acoperit cu unt și începe să se înmoaie.Împrăștiați cartoful peste partea superioară a plăcintei, lăsând un topping dur, mai degrabă decât apăsându-l în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se presară peste brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Așezați pe o tavă de copt și coaceți timp de 30 de minute până când blatul este auriu și umplutura începe să buleze peste margini.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se servește cu pâine cu usturoi și salată la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții80
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista