Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci

Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci
Plăcinta de pește cu Topping de cartofi dulci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 80 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de scoici, cartofi dulci, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan, și Vafe de cartofi dulci cu Topping de nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 / gaz 4.Se topește untul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adauga ceapa; saut.Se amestecă făina și se gătește aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga treptat lapte.Aduceți la foc mic și gătiți câteva minute până când aveți un sos gros și neted.Se amestecă peștele alb,creveții, somonul afumat. scoici, mărar / pătrunjel coajă și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pește AlbPește Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați sare și piper în această etapă, dacă este necesar.Odată ce sosul clocotește și Codul începe să se descuameze puțin, scoateți-l de pe foc.Puneți lingura într-un vas mare de plăcintă de 1,5-1,8 ltr sau 4 feluri de mâncare individuale.Se lasă să se răcească în timp ce se pregătește toppingul.TOPPING:.Radeți grosolan cartoful dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați într-un prosop curat și stoarceți excesul de apă.Topiți untul într-o tigaie și adăugați cartoful.Se amestecă la foc mediu timp de câteva minute până când cartoful este acoperit cu unt și începe să se înmoaie.Împrăștiați cartoful peste partea superioară a plăcintei, lăsând un topping dur, mai degrabă decât apăsându-l în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară peste brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Așezați pe o tavă de copt și coaceți timp de 30 de minute până când blatul este auriu și umplutura începe să buleze peste margini.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu pâine cu usturoi și salată la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii

Ingrediente

40pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză Cheddar maturată, rasăbrânză Cheddar maturată, rasă50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză Cheddar maturată, rasăbrânză Cheddar maturată, rasă500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCod, Coley jupuit și tăiat în bucăți sau 500 g file de eglefin, jupuit și tăiat în bucățiCod, Coley jupuit și tăiat în bucăți sau 500 g file de eglefin, jupuit și tăiat în bucăți500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCod, Coley jupuit și tăiat în bucăți sau file de eglefin, jupuit și tăiat în bucățiCod, Coley jupuit și tăiat în bucăți sau file de eglefin, jupuit și tăiat în bucăți11 lingură de oregano uscatmarar tocat sau 1 lingura patrunjelmarar tocat sau 1 lingura patrunjel11 lingură de oregano uscatmarar sau patrunjel tocatmarar sau patrunjel tocat1lămâie, suc delămâie, suc de1lemon, coaja delemon, coaja de4001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină simplăfăină simplă200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOscoici fiertescoici fierte150pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsomon afumat, tăiat în fâșiisomon afumat, tăiat în fâșii150pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsomon afumat, tăiat în fâșiisomon afumat, tăiat în fâșii1buchetceapă de primăvară, feliatăceapă de primăvară, feliată1buchetceapă de primăvară, feliatăceapă de primăvară, feliată700pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi dulci, curățațicartofi dulci, curățați700pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi dulci, decojițicartofi dulci, decojiți200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți tigru fierțicreveți tigru fierți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții80
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista