Plăcintă Cu Panglică De Mere

Plăcintă Cu Panglică De Mere
Nevoie de un desert vegetarian? Placinta cu panglica de mere ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Cu Panglică Albastră, Plăcintă cu mere cu panglică de afine, și Plăcintă Cu Mere Cu Panglică Albastră.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 10-inch Aluminiu pie pan; stil japonez de cotitură legume slicer
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Faceți crusta: într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), amestecați făina, sarea și zahărul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați untul și amestecați doar până când aveți un amestec sfărâmicios, nisipos. (Ar trebui să puteți vedea în continuare bucățile de unt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Într-un castron mic, amestecați apa și oțetul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cu mixerul care rulează la viteză medie, se strecoară în amestecul de apă-oțet și se amestecă doar până se formează un aluat. (Ar trebui să vedeți în continuare bucăți mici de unt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-un disc rotund și plat. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. (Sau, refrigerați până la 48 de ore sau congelați până la 1 lună înainte de utilizare. Dacă este înghețat, lăsați să se dezghețe la frigider peste noapte înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Când vine momentul să întindeți aluatul, lăsați aluatul să se încălzească câteva minute la temperatura camerei pentru a-l face mai funcțional. Praf o suprafață de lucru cu doar câteva linguri de făină și păstrați niște făină suplimentară la îndemână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Presărați puțină făină deasupra aluatului și începeți să rulați spre exterior din centru cu lovituri rapide și ușoare. Nu vă faceți griji dacă marginile se despart puțin; concentrați-vă pe formarea unui cerc bun din centru. Ridicați și rotiți aluatul cu 1/4 rotație în fiecare minut pentru a vă asigura o rulare uniformă. Aluatul ar trebui să se simtă neted și moale; unii spun că ar trebui să se simtă ca în interiorul antebrațului. Dacă devine lipicios, presărați puțin mai multă făină, dar nu faceți acest lucru de mai mult de 2 sau 3 ori; aluatul va absorbi prea multă făină. În schimb, puneți-l înapoi la frigider timp de 15 minute pentru a întări untul. Continuați să rulați până când cercul este cu cel puțin 2 inci mai mare decât tigaia dvs. (de exemplu, 12 inci lățime pentru o tigaie de plăcintă de 10 inci) sau cu 3 inci mai mare pentru plăcintele cu farfurie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Setați tava de plăcintă în apropiere. Folosim întotdeauna Tigăi grele din aluminiu, deoarece tigăile de sticlă par să coacă crusta prea repede. Cu toate acestea, știm că avantajul sticlei este că puteți verifica cu ușurință culoarea crustei. Pentru a transfera crusta în tigaie, mi se pare cel mai ușor să rostogolesc o crustă finită pe știftul de rulare, apoi să o derulez ușor în tigaie. Sau, îl puteți plia ușor în sferturi, îl puteți ridica, poziționa punctul central în centrul tigaiei și îl puteți desface în tigaie. Asigurați-vă că aluatul este lăsat să se așeze complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Nu întindeți și apăsați aluatul în colțuri; aluatul întins se va micșora probabil atunci când îl coaceți. În schimb, ridicați marginile crustei pentru a o lăsa să se așeze în colțuri. Dacă aluatul se rupe puțin, nu vă îngrijorați; îl vom patch-uri într-un minut. Folosind foarfece sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul la 3/4-inch de jantă. Folosiți orice resturi suplimentare pentru a lipi crusta, apăsând cu degetele (udați-le dacă este necesar) sau dați deoparte. Pentru a decora janta, pliați sub excesul de aluat, apoi apăsați-l peste tot cu spatele unei furculițe. Pentru un aspect puțin mai avansat, apăsați degetul mare și arătătorul unei mâini împreună. Folosiți-le pentru a împinge ușor marginea groasă a aluatului spre exterior, în timp ce împingeți spre interior cu arătătorul celeilalte mâini, astfel încât să se intersecteze într-un "V" cu aluatul între ele. Repetați în jurul jantei pentru a face o margine ondulată. Răciți-l în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Într-un castron mediu, aruncați zahărul, sarea, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Presărați jumătate din amestecul de zahăr pe fundul cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Folosind un feliator de legume în stil japonez, tăiați merele în fâșii lungi și late de 1 inch. Faceți fâșii de mere în Curbe S (cum ar fi bomboanele cu panglică) și puneți-le în crustă unul lângă celălalt strâns pentru a umple coaja de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
15
Presărați amestecul de zahăr rămas peste panglici și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
16
Așezați plăcinta pe o tigaie pentru a prinde sucurile care fierb.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Coaceți în centrul cuptorului timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 375 grade F. și coaceți până când crusta se rumeneste cu aproximativ 40 până la 50 de minute mai mult. Verificați plăcinta după 30 de minute; dacă marginea crustei se rumeneste prea repede, acoperiți-o ușor cu o fâșie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
18
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de servire.
19
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista