Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu Oală Stroganoff de pui cu aragaz lent. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 60g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă amestecul de sos și bulionul în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri până se omogenizează. Se amestecă puiul,legumele și ciupercile. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 4 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume De Tocană
Ciuperci
Pui întreg
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se amestecă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
3
Se amestecă smântâna și făina; se amestecă în amestecul de pui. Acoperiți și gătiți la foc mare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă împreună Bisquick mix și ceapă într-un castron mic; se amestecă laptele până se umezește. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe amestecul fierbinte de pui. Acoperiți și gătiți la foc mare 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul toppingului iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Pui întreg
Ceapă
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Bol
5
Serviți imediat. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.