Plăcintă cu oală de pui de toamnă

Plăcintă cu oală de pui de toamnă
Plăcinta cu oală de pui de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 1231 de calorii, 56 g de proteine și 81 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,11 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână bulion bogat de pui, cremă de brânză, sare cușer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. plăcinta cu oală cu pui de toamnă, plăcinta cu oală cu pui de toamnă al lui Jan și plăcinta cu biscuiți cu legume de toamnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: În bolul unui robot de bucătărie, combinați untul, crema de brânză, făina și sarea. Puls pentru a combina. Pulsează, pulsează, pulsează până când ingredientele încep să se unească și să semene cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe și Pulpe De Pui Fără PielePulpe și Pulpe De Pui Fără Piele
4 Căni De Bulion Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)4 Căni De Bulion Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)
Supa Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)Supa Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)
1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți
1 Ou Batut Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor1 Ou Batut Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor
Ou Batut Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea OualorOu Batut Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea OualorCu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor
1 1/2 Cană De Făină Universală, Plus Suplimentar Pentru Frământare1 1/2 Cană De Făină Universală, Plus Suplimentar Pentru Frământare
2
Adăugați gălbenușul de ou și 1 lingură de apă. Pulsați încă de câteva ori până când ingredientele încep să formeze o minge. Dacă amestecul este extrem de umed, mai adăugați puțină făină. Sau invers, dacă amestecul este uscat, uscat, uscat, mai adăugați câteva picături de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piese Haricots VertsPiese Haricots Verts
1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
3
Când amestecul s-a adunat într-o bilă, răsturnați-l pe o suprafață de lucru cu făină și frământați-l de câteva ori pentru a ajuta să se îmbine. Pudrați-l cu făină, formați-l într-un disc și înfășurați-l în folie de plastic. Se da la frigider pana este gata de utilizare. Acest lucru se poate face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Notă pentru bucătar: Când ești gata să folosești aluatul, scoate-l din frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de rulare, pentru a-l lăsa să se încălzească și să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Ungeți ușor fundul unei oale cu ulei de măsline pus la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa, telina si morcovii si se presara cu sare, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se calesc legumele timp de 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Adăugați usturoiul și transpirați încă 2-3 minute. Se condimentează cu sare, apoi se adaugă puiul și bulionul de pui. Dacă bulionul nu acoperă puiul, adăugați apă până când o face. Aduceți bulionul la fiert, la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
În timp ce puiul fierbe, adăugați dovleceii într-un castron mare, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați sare, după gust. Se amestecă pentru a acoperi dovleacul cu ulei și se transferă pe o tavă de copt. Se prăjește până când dovleceii sunt gătiți, dar au încă puțină textură, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți din cuptor și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți puiul și legumele din bulion și puneți-le într-un castron mare. Rezervați stocul. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți oasele de pe pui și amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați dovleceii prăjiți la pui și legume. Se amestecă pentru a se combina și se condimentează cu sare, dacă este necesar. Se amestecă haricots verts și salvie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați făina și amestecați pentru a o combina cu untul topit. Gătiți amestecând frecvent până când amestecul capătă consistența nisipului umed și începe să devină puțin bej, aproximativ 6 până la 7 minute. Adăugați treptat supa de pui rezervată. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar. Când bulionul este combinat în roux, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când capătă o consistență asemănătoare unui sos, aproximativ 20 până la 25 de minute. Dacă sosul se reduce prea mult și devine prea gros, mai adăugați puțin supă de pui sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Adăugați amestecul de pui într-o caserolă de 2 litri sau în 4 coji individuale (2 cani). Puneți „sosul” peste amestecul de pui până când vasul(ele) sunt umplute pe 3/4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
PolonicPolonic
13
Pudrați o suprafață de lucru curată cu făină și rulați aluatul în forma caserolei sau suficient de mare pentru a tăia cercuri pentru a acoperi fiecare caserolă. Indiferent de felurile de mâncare folosite, aluatul trebuie să aibă o proeminență generoasă de aluat pe marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
14
Ungeți marginile exterioare ale vasului cu puțin din spălat de ouă pentru a ajuta la „lipirea” aluatul pe părțile laterale ale vasului. Îndoiți marginile aluatului dedesubt și apăsați-l pe marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
15
Ungeți partea de sus a aluatului cu restul de spălat de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
16
Tăiați câteva orificii de ventilație în partea de sus a aluatului pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul devine maro auriu și interiorul este fierbinte și clocotișează, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
18
Scoatem din cuptor si servim fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
19
MMMMMM...are gust de pui!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista