Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi

Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi
Halibut oală plăcintă cu piure de cartofi crusta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 361 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $6.99 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, bulion de legume, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Pui BroilerPui Broiler
2
Adăugați fenicul și șalota. Acoperiți; gatiti pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
3
Se presară făină, sare și piper. saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați bulion; aduceți la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Adăugați pește și spanac. Acoperiți; se fierbe la foc mediu până când peștele este aproape gătit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PeștePește
6
Transferați amestecul de pește în vasul de copt de 11x7x2 inci. Puneți piure de cartofi peste, acoperind complet. Se fierbe până se umple bule la margini și cartofii se rumenesc în pete, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Servește.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista