Placinta cu mere si pere condimentate ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 807 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu mere și pere, Sos De Mere-Pere Condimentat, și Shortcakes condimentate cu mere și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți făina, zahărul și sarea împreună într-un bol mediu. Frecați 1/4 cană de unt în ingredientele uscate cu degetele până se absoarbe complet. Apoi frecați untul rămas până seamănă cu făina de porumb amestecată cu bucăți de unt de mărimea mazărelor. (Dacă devine cald și lipicios, refrigerați-l pentru a se răci.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți oul cu 3 linguri de apă; apoi stropiți-l uniform peste aluat. Amestecați ușor aluatul împreună cu o furculiță. (Aluatul ar trebui să țină împreună când îl strângeți împreună, cu niște bucăți uscate.) Dacă aluatul este foarte uscat, presărați-l cu lingura finală de apă. (Pentru a face aluatul în procesor de alimente, a se vedea mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și formați-o în discuri. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 2 zile. (Aluatul poate fi înghețat timp de 2 luni. Dezghețați aluatul în frigider peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Radeți fin coaja de lămâie și dați deoparte. Cojiți, miezul și apoi feliați atât mărul, cât și perele în felii de 1/2 inci. Strângeți sucul de lămâie peste fructe, apoi aruncați fructele cu zahărul, scorțișoara, ghimbirul, sarea și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
Hârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fructele și gătiți, amestecând până când zahărul se dizolvă și sucurile se fierbe, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperite, până când fructele se înmoaie și sucurile se evaporă, aproximativ 10 minute. Amestecați uniform făina în fructe; apoi gătiți încă un minut pentru a îngroșa ușor sucurile. Se amestecă vanilia și coaja de lămâie; și scoateți de pe foc. (Umplutura ar trebui să semene cu un compot strâns.) Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Compot
Bomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Îndepărtați ușor suprafața de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Rotiți un disc de aluat într-un cerc de 11 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați aluatul în tigaia de plăcintă de sticlă de 9 inci (vezi foto), tundând astfel încât să atârne aproximativ 1/2 inci peste marginea tigaiei. Umpleți crusta cu fructele pregătite, astfel încât să se umfle ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Rotiți aluatul rămas într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți marginea crustei cu o parte din ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Rotiți aluatul pe sucitor și derulați-l peste fructe, astfel încât să atârne peste marginea tigaiei cu aproximativ 1/2 inch. Tăiați crusta dacă este necesar, rezervând resturile pentru decorațiuni sau pentru patch-uri, dacă este necesar. Îndoiți marginea superioară a crustei sub cea inferioară, apoi apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați resturile tăiate în modele, dacă doriți și dați deoparte. Flaut crusta apăsând un deget în crusta împotriva degetul arătător și degetul mare de altă parte pentru a face o impresie chiar. Repetați fiecare 1/2 inch în jurul plăcintei pentru a crea o margine îndoită (vezi fotografia). Refrigerați plăcinta timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Între timp, așezați un suport în treimea inferioară a cuptorului și încălziți la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Ungeți plăcinta cu ou și așezați deasupra modele de aluat tăiat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
10
Periați din nou și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Tăiați 6 până la 8 orificii mici de abur în partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și gătiți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți până când crusta (atât de sus, cât și de jos) este maro aurie, cu aproximativ 50 de minute mai mult. Dacă marginile încep să se rumenească prea repede, tăiați un scut de plăcintă dintr-o bucată de folie de aluminiu și acoperiți marginile (vezi foto). Se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei cu frișcă sau înghețată. Păstrați plăcinta, acoperită, la temperatura camerei timp de o zi sau refrigerați până la patru.