Placinta cu mere Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 394 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână toate crusta clasică de plăcintă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: pregătiți aluatul ca rețetă sau eticheta pachetului direcționează; se răcește timp de 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Faceți umplutură: aruncați merele cu 2 linguri. zahăr, suc de lămâie, tapioca și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tapioca
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Se amestecă 1 1/2 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand amestecul devine maro inchis, 6 pana la 7 minute. Stând înapoi pentru a evita stropirea, turnați smântână. Reduceți ușor căldura și amestecați până când caramelul este neted și gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Rulați fiecare disc de aluat într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle Albe
3
Transferați 1 pe o farfurie de plăcintă de 9 inci. Lingură în jumătate din amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
4
Stropiți cu aproximativ 1/4 cană de caramel. Mound mere rămase pe partea de sus și se stropesc cu un alt caramel 1/4 ceasca. Acoperiți și răciți caramelul rămas (reîncălziți la foc mic înainte de a servi cu plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,
5
Așezați al doilea disc de aluat peste umplutură, lăsând o surplombă de 1 inch. Îndoiți marginile superioare și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Tăiați orificiile de abur în partea de sus. Bateți oul cu 1 linguriță. apă și amestec ușor perie peste crusta de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)
7
Se presară cu restul de 2 linguri. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
8
Așezați plăcinta pe foaia de copt și coaceți până când bulele de umplere și crusta se rumenesc, aproximativ 1 oră.