Plăcintă Cu Mere
Apple Blackberry Pie este un vegan desert. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mure, cruste de plăcintă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F. Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste, folosind o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Într-un castron mare, combinați merele și murele. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă în fructe; aruncați pentru a acoperi. Puneți lingura în placa de plăcintă căptușită cu crustă.
Se acoperă cu a doua crustă și flaut; tăiați fante în patiserie. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Așezați plăcinta pe raftul cuptorului din mijloc; așezați foaia de folie pe raftul de sub plăcintă în caz de deversare.
Îndepărtați folia; coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu cel puțin 3 ore înainte de servire.