Plăcintă Cu Mascarpone Cu Fasole De Vanilie Cu Morcovi

Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, zahăr brun, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici la grătar cu Mascarpone de fasole de vanilie, miere și Granola, Piersici Mascarpone cu fasole de vanilie la grătar cu Caramel Bourbon sărat, și Pâine Prăjită Franceză Cu Fasole De Vanilie Umplută Cu Mascarpone Cu Lămâie Cu Sos De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: pulsează făina, sarea și praful de copt în robotul de bucătărie până se combină, aproximativ 10 impulsuri scurte.
Adăugați cremă de brânză și pulsați până se încorporează grosier, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Adăugați cuburi de unt și pulsați până când aluatul formează bile de mărimea unui bob de mazăre, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Adăugați smântână, vanilie și oțet și continuați să pulsați până când aluatul se îndepărtează de părți, 8 până la 12 impulsuri scurte.
Transferați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și formați-l într-un disc gros de 1/4 inch. Acoperiți cu folie de plastic și frigider timp de cel puțin 2 ore și până la trei zile ore.
Scoateți din frigider și apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inci, folosind vârful degetelor pentru a forma un strat uniform.
Pentru umplutură: aburiți sau fierbeți bucăți de morcov până când sunt complet fragede, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează complet, adăugând la fel de multă apă cât este necesar pentru a-i permite să se proceseze fără probleme.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Folosind un mixer portabil și un castron mare sau un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți piureul de morcovi și zahărul la viteză medie până la amestecare.
Adăugați ouă pe rând până când fiecare este încorporat.
Adăugați semințe de vanilie, scorțișoară și mascarpone, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți până când plăcinta este așezată în mijloc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute. Feliați și serviți.