Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă
Plăcinta cu cremă de rubarbă este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, rubarba, aluatul de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Rubarbă și cremă, și Plăcintă cu cremă de rubarbă a mamei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. montați aluatul de plăcintă într-o placă de plăcintă de 9 inci, canelând marginile și răciți până la setare, aproximativ 15 minute. Înțepați fundul și părțile laterale cu o furculiță, apoi aliniați crusta cu folie de aluminiu. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți până când marginile crustei sunt doar aurii, 20 de minute.
Îndepărtați folia cu greutățile plăcintei și continuați să coaceți până când fundul crustei este uscat și ușor rumenit, încă 10 până la 15 minute. Se răcește complet.
Aruncați rubarba cu 1/4 cană de zahăr granulat și coaja de portocală și sucul până se combină bine.
Transferați în crustă și răspândiți pentru a forma un strat uniform.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt cu margini.
Bateți ouăle cu smântâna, făina și restul de 1/2 cană de zahăr granulat până se omogenizează, apoi turnați peste rubarbă.
Coaceți până când plăcinta este ușor rumenită, umflată și nu mai umedă în centru, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Înainte de servire, praf ușor cu zahărul cofetarilor.