Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Dublă

Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de ciocolată dublă. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 316 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, carvel " zară de ciocolată, înghețată dublă cu ciocolată, și Vafe duble cu ciocolată cu cremă de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1/4 cană de făină și apă, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați 3/4 cană de făină, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați suspensie; se amestecă cu o furculiță până când amestecul de făină este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic; potriviți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Tapetați aluatul cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia. Reduceți temperatura la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți încă 5 minute; se răcește pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti umplutura, combinați 3/4 cană zahăr, cacao, amidon de porumb, 1/8 linguriță sare și lapte într-o cratiță medie; se amestecă bine cu un tel. Gatiti, amestecand continuu, timp de 1 minut pana cand amestecul ajunge la fierbere completa. Adăugați treptat 1/3 cană amestec de lapte fierbinte în oul bătut; se amestecă bine. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată rasă, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă vanilia. Se amestecă amestecul în crusta de patiserie. Acoperiți suprafața de umplere cu folie de plastic. Se răcește până se fixează (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
Îndepărtați folia de plastic; întindeți uniform toppingul biciuit peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista