Ouă Poșate prăjite cu spanac cremă și șuncă Serrano

Ouă Poșate prăjite cu spanac cremă și șuncă Serrano
Ouă prăjite cu spanac cremă și șuncă Serrano ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 215 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, ouă pocate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: ouă prăjite cu spanac cu cremă de muștar și pesmet, Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună smântâna și 2 lingurițe de făină într-un castron mic până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Gătiți șalota în unt într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalota se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați spanac, nucșoară, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând continuu, până se evaporă excesul de lichid, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de cremă, apoi se adaugă la spanac și se gătește, amestecând ocazional, până când crema este ușor îngroșată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
4
Se ia de pe foc.
5
Amestecați firimiturile de pâine, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se întinde 1/2 cană de făină rămasă pe o farfurie și se lasă deoparte pentru dragare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Ștergeți ușor orice apă din partea de sus a ouălor pocate cu prosoape de hârtie, apoi presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Dragați cu grijă 1 ou pocat în făină, îndepărtând excesul de praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Transferați în ou bătut, lingurați pentru a acoperi complet, apoi transferați cu o lingură cu fante în pesmet, lăsând să se scurgă excesul de ou. Se acoperă cu firimituri și se transferă pe o farfurie. Repetați cu ouăle poșate rămase, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ou FiertOu Fiert
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Tăiați șunca feliată transversal în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
11
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri (aproximativ 1 1/2 inci adâncime) la foc mare până când termometrul cu grăsimi adânci înregistrează 375 F. Fry sunca în ulei, amestecând ocazional cu o lingură curată cu fante pentru a separa benzile, până când sunt crocante, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Transferați șunca pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Returnați uleiul de prăjit la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
14
Coborâți 2 ouă (1 la un moment dat pe lingura cu fante) în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
15
Transferați ouăle prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați cu restul de 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
16
Reîncălziți spanacul la foc mic, amestecând continuu și adăugând mai multă smântână sau apă pentru a slăbi amestecul, dacă este necesar, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
CremăCremă
ApăApă
17
Împărțiți spanacul cremă în 4 farfurii, apoi acoperiți cu ouă pocate și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
SpanacSpanac
șuncășuncă
1
Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista