Plăcintă Cu Ciocolată Cu Crustă De Ciocolată
O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cool whip lite, prăjituri cu ciocolată, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Zdrobiți fursecurile într-o pungă de plastic resigilabilă până se formează firimituri fine.
Se amestecă 1-1 / 2 căni de firimituri cu unt; apăsați ferm pe partea de jos și în sus a 9-in. placă de plăcintă pentru a forma crusta. Rezervați firimiturile rămase pentru utilizare ulterioară.
Adăugați lapte la amestecul de budincă într-un castron mediu; bateți cu sârmă 2 min. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Lingură în crustă. La frigider 30 min. sau până când este setat. Se acoperă cu firimituri de prăjituri rezervate chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Fursecuri cu ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "