Plăcintă cu brânză cu ananas

Plăcintă cu brânză cu ananas
Reteta Placinta cu branza cu ananas se poate face in aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 392 de calorii. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ananas, zahăr și smântână grea pentru frișcă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 19%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ plăcintă cu ananas cu brânză cremă, plăcintă cu brânză cu ananas fără coacere și plăcintă cu șuncă, roșii, ananas și brânză.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de biscuit Graham, zahărul și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 7-inch neuns. tigaie pentru plăcintă. Se da la frigider in timp ce se pregateste umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
2
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul pana se omogenizeaza. Încorporați frișca și ananasul. Se pune în crustă. Se da la frigider pentru cel putin 3 ore sau pana la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista