Plăcintă cu bezea cu lămâie și nucă de cocos prăjită

Plăcintă cu bezea cu lămâie și nucă de cocos prăjită
Plăcintă cu bezea cu lămâie și nucă de cocos prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cuiburi De Bezea De Nucă De Cocos Prăjite, și Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, nuca de cocos și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți gălbenușul de ou și 2 linguri de apă cu gheață într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați la procesor și amestecați până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
5
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci. Îndoiți consola sub; crimp decorativ. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți până când crusta este aurie palidă, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Bateți gălbenușurile, ouăle întregi, sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să fiarbă în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați unt; bateți până se omogenizează. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă umplutura caldă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați cremă de tartru și 1 lingură de zahăr pudră și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul rămas, câte 1 lingură, apoi bateți până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ 7 minute. Îndoiți ușor 3/4 cană de nucă de cocos prăjită în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
3
Întindeți bezea de nucă de cocos peste umplutura caldă, acoperind complet, etanșând bezea pe marginile crustei și îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți plăcintă 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 275 F; coaceți cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați restul de 1/4 cană de nucă de cocos prăjită peste plăcintă; continuați să coaceți până când bezea devine maro auriu deschis și setați când plăcinta este agitată ușor, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați plăcinta în raft și răciți complet, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. La frigider neacoperit.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista