Berry-Pear Crisp Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de afine, înghețată vanillan, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Plăcintă Crocantă Cu Fructe De Pădure, Pear-Berry Plăcintă Crocantă, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°. derulați crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați în placă de plăcintă din sticlă de 9 inci; marginile flautului. Crustă de linie cu o rundă de 10 inci de hârtie pergament sau folie de gătit. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când crusta este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați pergamentul și fasolea. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți cu 6 până la 7 minute mai mult sau până când crusta este aurie. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Într-un castron mare, aruncați ușor ingredientele de umplere. Lingura de umplere în placa de plăcintă căptușită cu patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Într-un castron mare, bateți ingredientele de topping cu un mixer electric la viteză medie-mică până când se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Presărați topping uniform peste umplutură.
9
Aliniați foaia de cookie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
10
Așezați placa de plăcintă pe foaia de prăjituri căptușită cu folie. Acoperiți plăcinta cu folie; coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 191°; coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
Scoateți folia din plăcintă; coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește complet pe raftul de răcire, 2 până la 3 ore.