Plăcintă Crocantă Cu Fructe De Pădure

Plăcintă Crocantă Cu Fructe De Pădure
Berry-Pear Crisp Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de afine, înghețată vanillan, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Plăcintă Crocantă Cu Fructe De Pădure, Pear-Berry Plăcintă Crocantă, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°. derulați crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați în placă de plăcintă din sticlă de 9 inci; marginile flautului. Crustă de linie cu o rundă de 10 inci de hârtie pergament sau folie de gătit. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când crusta este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați pergamentul și fasolea. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți cu 6 până la 7 minute mai mult sau până când crusta este aurie. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, aruncați ușor ingredientele de umplere. Lingura de umplere în placa de plăcintă căptușită cu patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-un castron mare, bateți ingredientele de topping cu un mixer electric la viteză medie-mică până când se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Presărați topping uniform peste umplutură.
9
Aliniați foaia de cookie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Așezați placa de plăcintă pe foaia de prăjituri căptușită cu folie. Acoperiți plăcinta cu folie; coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 191°; coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Scoateți folia din plăcintă; coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește complet pe raftul de răcire, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista