Plăcinte Whoopie cu fistic-Cardamom cu cremă de unt cu apă de trandafir

Plăcinte Whoopie cu fistic-Cardamom cu cremă de unt cu apă de trandafir
Pistachio-Cardamom plăcinte Whoopie cu Rosewater Buttercream ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cardamom măcinat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcinte Whoopie Cu Cremă De Unt De Caramel Sărat, Plăcinte cu ciocolată Whoopie cu cremă de unt de banane, și Plăcinte Whoopie de turtă dulce cu umplutură de cremă de unt de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Whoopies cu fistic-Cardamom: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 BUCF. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Cernem împreună făina, praful de copt, cardamomul și sarea pe o foaie de hârtie cerată.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În vasul de lucru al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul și ambele zaharuri la viteză mică până când sunt combinate. Măriți viteza la mediu și bateți până devine pufos și neted, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați oul, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați vanilia. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Adăugați jumătate din amestecul de făină și jumătate din zară în aluat și bateți la foc mic până se încorporează. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați amestecul de făină rămas și 1/2 cană de zară și bateți până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Adăugați fisticul și amestecați doar până se combină. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
9
Folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură de 2 linguri, aruncați aproximativ 2 linguri de aluat pe una dintre foile de copt pregătite și repetați, distanțându-le la cel puțin 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți câte o foaie timp de aproximativ 10 minute fiecare sau până când prăjiturile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaie timp de cel puțin 5 minute înainte de a le transfera într-un suport pentru a se răci complet.
12
Pentru umplutura de cremă de unt cu apă de trandafir: în vasul de lucru al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună zahărul cofetarilor și untul, începând cu viteză mică și crescând până la medie, până când amestecul este sfărâmicios, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Adăugați smântâna grea, apa de trandafir, vanilia, sarea și colorantul alimentar roșu și bateți la înălțime până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Întindeți umplutura pe partea plată a unei prăjituri folosind un cuțit sau o lingură. Completați-l cu un alt tort, cu partea plată în jos. Repetați cu restul de prăjituri și umplutură.Alternativ, puteți folosi o pungă de patiserie cu vârf rotund pentru a introduce umplutura pe prăjituri, ceea ce vă va oferi o prezentare mai lină și mai îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista