Plăcinte Whoopie cu fistic-Cardamom cu cremă de unt cu apă de trandafir
Pistachio-Cardamom plăcinte Whoopie cu Rosewater Buttercream ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cardamom măcinat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcinte Whoopie Cu Cremă De Unt De Caramel Sărat, Plăcinte cu ciocolată Whoopie cu cremă de unt de banane, și Plăcinte Whoopie de turtă dulce cu umplutură de cremă de unt de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Whoopies cu fistic-Cardamom: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 BUCF. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Cernem împreună făina, praful de copt, cardamomul și sarea pe o foaie de hârtie cerată.
În vasul de lucru al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul și ambele zaharuri la viteză mică până când sunt combinate. Măriți viteza la mediu și bateți până devine pufos și neted, aproximativ 5 minute.
Adăugați oul, bătând bine.
Adăugați jumătate din amestecul de făină și jumătate din zară în aluat și bateți la foc mic până se încorporează. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați amestecul de făină rămas și 1/2 cană de zară și bateți până se combină complet.
Adăugați fisticul și amestecați doar până se combină.
Folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură de 2 linguri, aruncați aproximativ 2 linguri de aluat pe una dintre foile de copt pregătite și repetați, distanțându-le la cel puțin 2 inci.
Coaceți câte o foaie timp de aproximativ 10 minute fiecare sau până când prăjiturile încep să se rumenească.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaie timp de cel puțin 5 minute înainte de a le transfera într-un suport pentru a se răci complet.
Pentru umplutura de cremă de unt cu apă de trandafir: în vasul de lucru al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună zahărul cofetarilor și untul, începând cu viteză mică și crescând până la medie, până când amestecul este sfărâmicios, aproximativ 1 minut.
Adăugați smântâna grea, apa de trandafir, vanilia, sarea și colorantul alimentar roșu și bateți la înălțime până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Întindeți umplutura pe partea plată a unei prăjituri folosind un cuțit sau o lingură. Completați-l cu un alt tort, cu partea plată în jos. Repetați cu restul de prăjituri și umplutură.Alternativ, puteți folosi o pungă de patiserie cu vârf rotund pentru a introduce umplutura pe prăjituri, ceea ce vă va oferi o prezentare mai lină și mai îngrijită.