Plăcinte De Mână În Stil Spanokopita

Plăcinte De Mână În Stil Spanokopita
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 566 calorii. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, spanac, brânză manouri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, Plăcinte De Mână Cu Mure, și Spanikopita Plăcinte De Mână.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de dimensiuni medii pe mediu-scăzut, apoi adăugați ceapa. Gatiti, cu un praf de sare, amestecand des. Când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute, adăugați usturoi și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați spanacul, aruncând pentru a acoperi cu ulei și adăugați un alt vârf mic de sare. Gatiti pana cand spanacul este foarte fraged, dar nu moale, aproximativ 5 minute, apoi stingeti focul si amestecati branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați coaja de lămâie, nucșoară și mărar. Sare după gust și adăugați suc de lămâie 1/2 linguriță la un moment dat degustare până când se obține aroma dorită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se încălzește cuptorul la 400 F și se reglează suportul în poziția de mijloc, apoi se pudrează ușor o suprafață de lucru și un sucitor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 10 x 8 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați foietajul în patru dreptunghiuri mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Andocați ușor centrul fiecărui dreptunghi cu o furculiță, lăsând o jumătate de centimetru de spațiu pe fiecare parte. Puneți 1/4 din umplutură în fiecare dreptunghi și pliați ca o carte. Pentru a sigila marginile, sertizați apăsând ușor pe ele cu partea din spate a furcii.
7
Coaceți plăcintele de mână pe o tigaie căptușită cu pergament până când patiseria este bine rumenită, fermă și uscată, aproximativ 30 de minute. Sau congelați plăcintele pe tava de foi timp de câteva ore, apoi transferați-le într-o pungă cu fermoar pentru depozitare pe termen lung.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți plăcintele de mână calde sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista