Plăcinte De Mână În Stil Spanokopita

Plăcinte De Mână În Stil Spanokopita
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 566 calorii. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, spanac, brânză manouri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, Plăcinte De Mână Cu Mure, și Spanikopita Plăcinte De Mână.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de dimensiuni medii pe mediu-scăzut, apoi adăugați ceapa. Gatiti, cu un praf de sare, amestecand des. Când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute, adăugați usturoi și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați spanacul, aruncând pentru a acoperi cu ulei și adăugați un alt vârf mic de sare. Gatiti pana cand spanacul este foarte fraged, dar nu moale, aproximativ 5 minute, apoi stingeti focul si amestecati branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați coaja de lămâie, nucșoară și mărar. Sare după gust și adăugați suc de lămâie 1/2 linguriță la un moment dat degustare până când se obține aroma dorită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se încălzește cuptorul la 400 F și se reglează suportul în poziția de mijloc, apoi se pudrează ușor o suprafață de lucru și un sucitor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 10 x 8 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați foietajul în patru dreptunghiuri mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Andocați ușor centrul fiecărui dreptunghi cu o furculiță, lăsând o jumătate de centimetru de spațiu pe fiecare parte. Puneți 1/4 din umplutură în fiecare dreptunghi și pliați ca o carte. Pentru a sigila marginile, sertizați apăsând ușor pe ele cu partea din spate a furcii.
7
Coaceți plăcintele de mână pe o tigaie căptușită cu pergament până când patiseria este bine rumenită, fermă și uscată, aproximativ 30 de minute. Sau congelați plăcintele pe tava de foi timp de câteva ore, apoi transferați-le într-o pungă cu fermoar pentru depozitare pe termen lung.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți plăcintele de mână calde sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista