Plăcinte De Mână Cu Cireșe Prăjite
Plăcinte de mână cireșe prăjite ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 286 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr demerara, apă rece ca gheața, vodcă rece ca gheața și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Gem De Cireșe, Plăcinte De Mână Cu Cireșe, și Plăcinte De Mână Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 1/2 cană de unt în cuburi mici; răciți untul și pasta de migdale 15 minute. Se amestecă împreună făina și sarea.
Tăiați untul și pasta de migdale în amestec de făină cu un blender de patiserie până seamănă cu mazărea mică. Se amestecă treptat vodca și 1/4 cană de apă rece cu gheață cu o furculiță, amestecând doar până când aluatul începe să formeze o bilă și lasă părțile laterale ale bolului, adăugând până la 1 lingură. mai multă apă dacă este necesar.
Așezați aluatul pe folie de plastic; formați un disc plat.
Împărțiți aluatul în 12 porții. Formați fiecare într-o minge. Aplatizați fiecare într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 5 inci. Stivați cercuri între straturi de folie de plastic sau hârtie de ceară. Acoperiți stiva cu folie de plastic; se răcește 2 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 42
Întindeți cireșele congelate într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; se presară cu 4 linguri. Zahăr Demerara.
Coaceți 25 de minute sau până când sucul începe să se îngroașe, amestecând la fiecare 10 minute.
Scoateți din cuptor; răzuiți imediat cireșele și sucul într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă cireșele uscate și următoarele 3 ingrediente; acoperiți cu folie de plastic. Se răcește complet (45 de minute).
Lucrând cu 1 cerc la un moment dat, lingură 1 lingură plină. amestec de cireșe în centrul fiecărui cerc de aluat; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Bateți împreună oul și 1 lingură. apă.
Ungeți plăcintele cu amestec de ouă.
Tăiați 1 până la 2 fante deasupra fiecărei plăcinte; se presară cu zahărul Demerara rămas.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie într-o grătar și răciți 15 minute.