Plăcinte de mână cireșe prăjite ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 286 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr demerara, apă rece ca gheața, vodcă rece ca gheața și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Gem De Cireșe, Plăcinte De Mână Cu Cireșe, și Plăcinte De Mână Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 1/2 cană de unt în cuburi mici; răciți untul și pasta de migdale 15 minute. Se amestecă împreună făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Tăiați untul și pasta de migdale în amestec de făină cu un blender de patiserie până seamănă cu mazărea mică. Se amestecă treptat vodca și 1/4 cană de apă rece cu gheață cu o furculiță, amestecând doar până când aluatul începe să formeze o bilă și lasă părțile laterale ale bolului, adăugând până la 1 lingură. mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Apă
Mazăre
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Așezați aluatul pe folie de plastic; formați un disc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Împărțiți aluatul în 12 porții. Formați fiecare într-o minge. Aplatizați fiecare într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 5 inci. Stivați cercuri între straturi de folie de plastic sau hârtie de ceară. Acoperiți stiva cu folie de plastic; se răcește 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Hârtie De Ceară
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți cireșele congelate într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; se presară cu 4 linguri. Zahăr Demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți 25 de minute sau până când sucul începe să se îngroașe, amestecând la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor; răzuiți imediat cireșele și sucul într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă cireșele uscate și următoarele 3 ingrediente; acoperiți cu folie de plastic. Se răcește complet (45 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Cireșe
Suc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Cuptor
9
Lucrând cu 1 cerc la un moment dat, lingură 1 lingură plină. amestec de cireșe în centrul fiecărui cerc de aluat; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Aluat
10
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
11
Bateți împreună oul și 1 lingură. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Ungeți plăcintele cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
13
Tăiați 1 până la 2 fante deasupra fiecărei plăcinte; se presară cu zahărul Demerara rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
14
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din tigaie într-o grătar și răciți 15 minute.