Plăcinte cu nuci pecan americane
American plăcinte cu nuci pecan ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.39 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 943 calorii, 13g de proteine, și 61G de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, sirop auriu, esență de vanillan și jumătăți de pecan. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pastelitos De Carne (Plăcinte Cu Carne Din America Centrală), Supă Nativă Americană Prăjită-Pecan, și Plăcinte cu nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Lucrați făina, untul și zahărul împreună cu mâinile până se amestecă bine, apoi apăsați pe bază și în sus pe laturile a șase cutii de tartă canelate de 10 cm. Puneți o tavă de copt.
Rezervați 36 de jumătăți de pecan și tocați aproximativ restul. Bateți împreună ouăle, zahărul, siropul, vanilia, bourbonul, untul topit și nucile pecan tocate și lingura în cazurile de tartă. Acoperiți fiecare cu 6 jumătăți de pecan, apoi coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii și setați. Umplutura se va ridica pe măsură ce se coace, dar se va așeza înapoi pe măsură ce se răcește. Puteți face aceste 2 zile înainte și puteți îngheța până la 2 luni.
Dacă vă place o lovitură dublă de bourbon, serviți plăcintele calde acoperite cu această cremă de bourbon cu gheață. Bateți frișca cu siropul auriu și bourbonul până se înțepenesc ușor, apoi transformați-l într-un recipient rigid și congelați până la 1 lună.
Serviți direct din recipient ca înghețata sau lăsați să se înmoaie până la 15 minute pentru o versiune mai moale și cremoasă.