Plăcinte Cu Gogoși
O porție conține 243 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați ulei, ou, gem și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 24 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Clătite de gogoși cu sirop de glazură de gogoși, Pie Pops, plăcinte cu acadea, mini plăcinte pe un băț, și Brioșe Cu Gogoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți bucata, apoi tăiați-o în fâșii de aproximativ 2 1/2 inci lățime și oriunde de la 4 la 6 inci lungime, în funcție de mărimea gogoșilor pe care doriți.
Lingurați o cantitate mică de umplutură pe lungime în centrul fiecărei benzi. Asigurați-vă că lăsați un mic spațiu de aluat neacoperit de-a lungul marginilor lungi și înguste și atât în partea de sus, cât și în partea de jos a benzii de aluat.
Bateți oul într-un castron mic cu o lingură de apă până se omogenizează. Folosind o perie mică de patiserie, periați ușor una dintre marginile lungi și înguste ale aluatului cu acest amestec de spălare a ouălor. Îndoiți ușor partea neperie a crustei peste umplutură pe lungime, ciupind-o ușor cu degetele sau cu dinții unei furculițe deasupra părții cu spălarea ouălor, astfel încât să aveți un "tub" lung și îngust de crustă umplută. Nu vă faceți griji cu privire la aspectul "cusăturii" - mai târziu, veți îngheța vârfurile gogoșilor și o va acoperi destul de frumos.
Formați tuburile în cercuri (ca un tub interior!), ciupirea se termină împreună pentru a forma o cusătură. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru aderarea capetelor, folosiți puțin din spălarea ouălor.
Configurați o tigaie mare cu aproximativ 1 inch de ulei care acoperă fundul, setată la foc mare. Odată ce temperatura a ajuns la 375 F, așezați ușor gogoșile în tigaie câteva odată, prăjind fiecare parte 1 până la 2 minute sau până devin aurii. Aveți grijă când răsturnați plăcintele, deoarece acestea vor fi destul de delicate în acest moment.
Folosind o lingură cu fante, scoateți ușor plăcintele din tigaie și așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei pe măsură ce se răcesc. Nu am de gând să mint: plăcintele cu gogoși doar prăjite nu vor fi atractive. Vă reamintesc din nou: punem glazură și stropim pe ele pentru a le face drăguțe.
Odată răcit, întindeți fiecare plăcintă cu gogoși cu glazură deasupra și garnisiți cu stropi sau glazură decorativă.
Se servește la temperatura camerei.