Plăcinta cuibului de pasăre a lui Jim Lahey
Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 570 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, brânză saint nectaire, aluat de pizza fără frământare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cuibul de pasăre, Ou pe cuibul păsării!!, și Cuib de pasăre tratează.
Instrucțiuni
Așezați piatra de pizza într-un cuptor cu gaz pe un raft la aproximativ 8 inci de broiler. Preîncălziți cuptorul la coacere la 500 litri F timp de 30 de minute. Treceți la fiert timp de 10 minute.
Tăiați aproximativ 2 centimetri din baza fiecărei sulițe de sparanghel. Cu un cojitor de legume, radeți întregul sparanghel de jos în sus, inversând aderența și rotind cât este necesar pentru a vă rade cât mai mult posibil. Nu te grăbi; fii deliberat pentru cea mai mare precizie. Ar trebui să aveți aproximativ 90 de grame (3 unce) de panglici foarte subțiri.
Cu aluatul pe coajă, presărați Parmigiano uniform pe suprafață și distribuiți deasupra bucățile de Saint Nectaire. Aranjați așchii de sparanghel peste brânză.
Cu mișcări rapide, sacadate, glisați plăcinta pe piatră. Se fierbe timp de 2 minute sub gaz (ceva mai mult cu un cuptor electric). Brânza ar trebui să clocotească, crusta doar ușor carbonizată.
Folosind coaja, scoateți pizza din cuptor. Închideți cuptorul pentru a conserva căldura.
Crăpați ouăle foarte atent pentru a păstra fiecare gălbenuș întreg.
Așezați ouăle în jurul pizza (câte una pentru fiecare felie).
Presărați sarea uniform peste plăcintă. Reveniți la cuptor pentru a fierbe timp de 1 minut, până când ouăle sunt setate, dar nu tari și carbonizarea este mai adâncă.
Folosind coaja, transferați pizza într-o tavă sau un platou de servire. Feliați în pene (tăind gălbenușurile pentru a le permite să se răspândească ușor).
Serviți imediat.Notă: dacă ouăle de prepeliță nu sunt disponibile (piețele fermierilor sunt adesea o sursă excelentă), alegeți cele mai mici ouă pe care le puteți găsi. În restaurant îmbrac plăcinta mai mult decât o fac aici, cu o felie de trufă ambalată în ulei pe fiecare gălbenuș. Dar aceste trufe în ulei sunt practic imposibil de găsit cu amănuntul. Dacă vă simțiți la culoare, continuați și puneți o felie de trufă pe fiecare gălbenuș sau, de altfel, un strop de ulei de trufe (dar nu ambele, ceea ce ar fi copleșitor). În orice caz, modul în care îl prezint aici—fără trufe-este grozav.