Plăcinta cu bezea cu lămâie a tavernei Gramercy

Plăcinta cu bezea cu lămâie a tavernei Gramercy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie a Gramercy Tavern. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Omul tavernei Gramercy despre oraș, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, și Turta dulce a tavernei Gramercy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și amestecați la viteză medie-mică până când amestecul arată ca nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați gălbenușul și amestecați doar până se formează un aluat. Unele pete uscate și firimituri sunt în regulă; se vor umezi pe măsură ce aluatul se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Formați aluatul într-o bilă, aplatizați și înfășurați bine în folie de plastic. Se da la frigider cel putin 2 ore, sau peste noapte. Aluatul poate fi congelat până la o lună; dezghețați-l peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Odată ce aluatul este răcit, pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul de patiserie. Puneți-l într-un vas de plăcintă de 9 inci și sertizați marginile.Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F, cu un suport în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tapetați coaja de plăcintă cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Coaceți coaja de plăcintă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți hârtia și greutățile și continuați să coaceți până când coaja se rumeneste uniform și se gătește până la capăt, cu 10 până la 15 minute în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Faceți cașul de lămâie. Într-un castron mediu, combinați gălbenușurile și amidonul de porumb și bateți până se omogenizează, apoi dați deoparte. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, coaja de lămâie și sucul, untul și sarea și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți încet aproximativ o cană de lichid fierbinte în amestecul de gălbenușuri într-un flux constant pentru a-l tempera. Apoi turnați conținutul vasului în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant și intrând în marginile tigaiei pentru a împiedica cașul să se lipească sau să ardă, până când se formează primele bule. (Coborâți puțin focul dacă vedeți mai mult de câteva bule.) Scoateți imediat de pe foc și întindeți cașul în coaja de plăcintă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Faceți imediat bezea (bezea va adera mai bine la caș dacă cașul este încă cald).într-un castron mic, combinați zahărul și amidonul de porumb. În vasul unui mixer de stand, bateți albușurile la viteză medie-mică până se spumează, aproximativ 4 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și turnați treptat amestecul de zahăr în Albi. Odată ce zahărul este încorporat, creșteți viteza la mediu-mare și bateți bezea până se formează vârfuri medii-rigide (un vârf de bezea ar trebui să se ridice, apoi să se onduleze încet), aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Întindeți bezea peste cașul de lămâie cu o spatulă mică, asigurându-vă că sigilați bezea pe marginile crustei până la capăt în jurul plăcintei. Formați vârfuri deasupra ridicând spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Coaceți plăcinta până când bezea este aurie, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la rece. Plăcinta se va păstra, acoperită, la frigider până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista