Plăcinta cu bezea cu lămâie a tavernei Gramercy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie a Gramercy Tavern. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Omul tavernei Gramercy despre oraș, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, și Turta dulce a tavernei Gramercy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina și zahărul.
Adăugați untul și amestecați la viteză medie-mică până când amestecul arată ca nisipul.
Adăugați gălbenușul și amestecați doar până se formează un aluat. Unele pete uscate și firimituri sunt în regulă; se vor umezi pe măsură ce aluatul se odihnește.
Formați aluatul într-o bilă, aplatizați și înfășurați bine în folie de plastic. Se da la frigider cel putin 2 ore, sau peste noapte. Aluatul poate fi congelat până la o lună; dezghețați-l peste noapte la frigider.
Odată ce aluatul este răcit, pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul de patiserie. Puneți-l într-un vas de plăcintă de 9 inci și sertizați marginile.Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F, cu un suport în poziția de mijloc.
Tapetați coaja de plăcintă cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți coaja de plăcintă timp de 20 de minute.
Scoateți hârtia și greutățile și continuați să coaceți până când coaja se rumeneste uniform și se gătește până la capăt, cu 10 până la 15 minute în plus.
Lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Faceți cașul de lămâie. Într-un castron mediu, combinați gălbenușurile și amidonul de porumb și bateți până se omogenizează, apoi dați deoparte. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, coaja de lămâie și sucul, untul și sarea și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Bateți încet aproximativ o cană de lichid fierbinte în amestecul de gălbenușuri într-un flux constant pentru a-l tempera. Apoi turnați conținutul vasului în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant și intrând în marginile tigaiei pentru a împiedica cașul să se lipească sau să ardă, până când se formează primele bule. (Coborâți puțin focul dacă vedeți mai mult de câteva bule.) Scoateți imediat de pe foc și întindeți cașul în coaja de plăcintă răcită.
Faceți imediat bezea (bezea va adera mai bine la caș dacă cașul este încă cald).într-un castron mic, combinați zahărul și amidonul de porumb. În vasul unui mixer de stand, bateți albușurile la viteză medie-mică până se spumează, aproximativ 4 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și turnați treptat amestecul de zahăr în Albi. Odată ce zahărul este încorporat, creșteți viteza la mediu-mare și bateți bezea până se formează vârfuri medii-rigide (un vârf de bezea ar trebui să se ridice, apoi să se onduleze încet), aproximativ 7 minute.
Întindeți bezea peste cașul de lămâie cu o spatulă mică, asigurându-vă că sigilați bezea pe marginile crustei până la capăt în jurul plăcintei. Formați vârfuri deasupra ridicând spatula.
Coaceți plăcinta până când bezea este aurie, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la rece. Plăcinta se va păstra, acoperită, la frigider până la 2 zile.