Platou Picant De Creveți La Grătar

Platou Picant De Creveți La Grătar
O porție conține 107 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de cocktail cu fructe de mare, sos de muștar cu miere, sos picant de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Platou De Creveți, Pui Și Fructe La Grătar, Creveți Picante La Grătar, și Creveți Picante La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 cană de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă sare, zahăr, fulgi de ardei roșu, usturoi și boia; se amestecă pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
SareSare
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați restul de 3 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Puneți creveții într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Se toarnă amestecul de saramură peste creveți. Sac de etanșare, împingând aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
7
Puneți punga în vas sau recipient de plastic. La frigider 1 oră.
8
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți creveții din amestecul de saramură; aruncați saramura. Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 6 (12 inci), filetați creveții, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
10
Puneți creveții pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 5 pana la 6 minute, intorcand o data, pana cand crevetii sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
În 3 boluri mici separate, așezați sosul de cocktail, sosul și sosul de arahide. Aranjați bolurile pe platou; adăugați creveți în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Sos De ArahideSos De Arahide
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista