Platou Fructe De Mare
Platoul de fructe de mare este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați gheare de crab, gheață, sos de cocktail de hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Platoul Mexican, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; cojiți creveții și devein, dacă doriți, lăsând cozile intacte.
Aduceți 1 cană de apă și vin la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați midii; acoperiți și reveniți la fierbere. Se fierbe 4 până la 5 minute. Îndepărtați imediat midii deschise cu o lingură pliată. Continuați să gătiți midii rămași 2 până la 3 minute; altele se pot deschide. Aruncați orice midii încă nedeschise.
Stivați 3 tăvi gradate sau tigăi de pizza și 2 piedestale de tort gradate, folosind cea mai mare tavă ca bază și terminând cu cea mai mică; tăvi sigure cu lut floral. Tăvi de movilă cu gheață. Aranjați fructele de mare peste gheață.
Garnisiți cu pene de lămâie.
Serviți imediat cu sosuri.