Platoul Antipasto la grătar necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $ 3.2 pe portie. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți rozmarin, frunze de chervil, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face usturoiul și uleiul de plante, puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și puneți-l la foc mic. Gatiti aproximativ 5 minute, doar pana devine aromat. Puneți deoparte și lăsați uleiul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aduceți o oală mare cu apă la foc mic. Strângeți sucul din 1 lămâie și aruncați și jumătățile de lămâie. Tăiați și înjumătățiți anghinarea și îndepărtați bobinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți-le în oală și gătiți-le până sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Încălziți grătarul la minim. Aveți un vas mare de mică adâncime umplut cu 1 cană de ulei de măsline. Înveliți vinetele, dovleceii, ardeii, anghinarea, căpșunile și roșiile separat cu uleiul. Grătați legumele, bătând generos cu usturoiul și uleiul de plante, până când sunt fragede și moi: aproximativ 10 minute pentru vinete, 8 minute pentru dovlecei, 15 minute pentru ardei, 10 minute pentru anghinare și 5 minute pentru scallions și roșii. Aranjați-le pe un platou mare și garnisiți cu măslinele, brânza și ierburile. Strângeți peste sucul de lămâie rămas și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional