Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., placinta de dovleac Boris Portnoy ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 669 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână păstăi de cardamom, păstăi de anason stelat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Pentru dovleac pur: 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Încălziți cuptorul la 93° și aranjați un suport în mijloc.2înfășurați complet dovleacul în folie, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți până când este foarte moale, 6 până la 8 ore.3Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți folia și deschideți dovleacul cu mâinile. Folosind o lingură, scoateți carnea într-un castron mare, aruncând semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați carnea de dovleac într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează, aproximativ 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un blender pentru a procesa dovleacul.) Veți avea nevoie de 2 căni de pur. A se păstra într-un recipient sigilat la frigider până când este gata de utilizare.Pentru crusta de plăcintă:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați untul și zahărul într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie-mare până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați oul și amestecați până se încorporează. Opriți mixerul și adăugați făina, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă la viteză mică, crescând treptat viteza la medie, până când aluatul se adună, aproximativ 1 minut.2împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Veți avea nevoie doar de 1 disc pentru această rețetă. Refrigerați sau înghețați al doilea disc pentru o altă utilizare.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru curată și întindeți 1 disc de aluat într-o rundă de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Căptușiți o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul, tăind la 1 inch de farfurie. Îndoiți excesul de aluat sub și ciupiți pentru a crea o margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se introduce la frigider în timp ce cuptorul se termină de încălzit, cel puțin 15 minute.4liniați crusta cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu suficient de mare pentru a depăși marginea cu 1 inch, apoi umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când crusta este setată și maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia sau folia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată la atingere, cu aproximativ 8 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Se pune pe un raft și se răcește complet.Pentru amestecul de condimente:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
12
Așezați bățul de scorțișoară, anasonul stelat, cuișoarele, coriandrul, boabele de ienupăr, boabele de piper Sichuan și semințele de cardamom într-o tigaie mică la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Semințe De Cardamom
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Lăsați să se răcească complet.2
14
Se transferă într-o râșniță de condimente sau cafea și se macină într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
15
Se pune într-un castron mic, se adaugă ghimbirul măcinat și cojile de citrice și se amestecă pentru a se combina; pus deoparte.Pentru umplutura de dovleac:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc.2
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când gălbenușurile sunt rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Adăugați laptele condensat, 2 căni de dovleac pur și 2 3/4 lingurițe de amestec de condimente și bateți până se omogenizează. (Păstrați amestecul de condimente rămas într-un recipient etanș la congelator.)3
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
19
Se toarnă amestecul de dovleac în crusta de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
20
Coaceți până când umplutura este așezată în mijloc și marginile sunt umflate, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Între timp, faceți nucultopping de zahăr brun.Pentru topping de zahăr brun de nuc: 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
22
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc.2
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Așezați zahărul brun, făina și sarea într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
24
Adăugați nucile și aruncați cu degetele pentru a combina.3stoarce smocuri de amestec între degete pentru a forma bucăți de formă neregulată de dimensiunea unui caju. Întoarceți amestecul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
25
Coaceți până se rumenesc și nucile sunt prăjite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
26
Așezați tigaia pe un suport și răzuiți streuselul din tigaie cu o spatulă plată, apoi întindeți din nou într-un strat uniform. Se răcește complet și se presară uniform peste plăcintă.