Placinta de cartofi cu rosii si Fontina

Placinta de cartofi cu rosii si Fontina
Placinta de cartofi cu rosii si Fontinan este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 798 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper proaspăt măcinat, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Tomato & Fontina Bruschetta, Placinta cu rosii a lui Sandy, și Vinete, roșii și pizza Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Între timp, puneți roșiile într-o strecurătoare așezată peste un bol mediu. Aruncați cu 3/4 linguriță de sare și lăsați să se scurgă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți cartofii și împingeți-i printr-o moară de alimente, ricer sau filtru înapoi în cratiță. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand cartoful incepe sa se lipeasca de tigaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă 2 linguri de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare și un vârf de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din căldură.
5
Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Întindeți amestecul de cartofi pe foaia de copt, formând două dreptunghiuri de 6 pe 11 inci. Topim cartoful cu fontina, lăsând o margine de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Presărați usturoiul și hamsiile peste brânză. Se acoperă cu roșiile scurse urmate de oregano și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Stropiți cu restul de 2 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Coaceți plăcintele cu cartofi în treimea inferioară a cuptorului până când brânza clocotește și marginile se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Recomandarea vinului: Barbera și dolcetto sunt vinurile de zi cu zi din Piemont. Barbera mai acidă și mai fructuoasă este alegerea mai bună pentru mâncărurile cu o mulțime de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista