Placinta de cartofi cu rosii si Fontinan este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 798 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper proaspăt măcinat, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Tomato & Fontina Bruschetta, Placinta cu rosii a lui Sandy, și Vinete, roșii și pizza Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Între timp, puneți roșiile într-o strecurătoare așezată peste un bol mediu. Aruncați cu 3/4 linguriță de sare și lăsați să se scurgă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți cartofii și împingeți-i printr-o moară de alimente, ricer sau filtru înapoi în cratiță. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand cartoful incepe sa se lipeasca de tigaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă 2 linguri de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare și un vârf de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din căldură.
5
Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Întindeți amestecul de cartofi pe foaia de copt, formând două dreptunghiuri de 6 pe 11 inci. Topim cartoful cu fontina, lăsând o margine de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Presărați usturoiul și hamsiile peste brânză. Se acoperă cu roșiile scurse urmate de oregano și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Stropiți cu restul de 2 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Coaceți plăcintele cu cartofi în treimea inferioară a cuptorului până când brânza clocotește și marginile se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Recomandarea vinului: Barbera și dolcetto sunt vinurile de zi cu zi din Piemont. Barbera mai acidă și mai fructuoasă este alegerea mai bună pentru mâncărurile cu o mulțime de roșii.