Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie

Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de afine cu crustă de făină de porumb și cremă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 622 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă cu gheață, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Zăbrele de mure și afine - plăcintă de top cu crustă de lămâie-porumb, Galette de afine cu crustă de cimbru de făină de porumb, și Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, făina de porumb, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și scurtare; folosind porniri/opriri, amestecați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață; amestecați doar până când încep să se formeze aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare jumătate în disc. Înfășurați discurile separat în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece. Înmuiați aluatul cu 10 minute la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
1
Combinați afine, zahăr, amidon de porumb, suc de lămâie și 1 lingură de apă într-un castron mare; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei până când încep să se formeze sucuri, aproximativ 30 de minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați foaia de copt cu margini în fundul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Întindeți 1 disc de aluat între 2 foi de hârtie pergament cu făină generoasă până la o rundă de 12 inci. Desprindeți foaia de pergament superioară; inversați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndepărtați cu grijă a doua foaie de pergament. Apăsați ușor aluatul într-un vas de plăcintă, apăsând orice fisuri împreună, după cum este necesar, pentru a sigila și lăsând aluatul deasupra. Lingura de umplere în crustă plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Rolați al doilea disc de aluat între 2 foi de hârtie pergament cu făină generoasă până la Runda de 12 inci. Îndepărtați foaia de pergament de sus. Răsturnați cu grijă și uniform aluatul deasupra umpluturii. Desprindeți a doua foaie de pergament. Tăiați consola ambelor cruste la 1 inch. Îndoiți consola sub și apăsați pentru a sigila. Crimp marginile decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Tăiați cinci fante lungi de 2 inci în crusta superioară de plăcintă pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii. Periați ușor crusta superioară (nu marginile) cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
LapteLapte
8
Se presară cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
9
Coaceți plăcintă 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și continuați să coaceți până când crusta devine maro aurie și umplutura clocotește gros prin fante, aproximativ 1 oră și 15 minute. Plăcintă rece complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Tăiați în pene și serviți cu cremă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LămâieLămâie
11
* Numit și turbinado sau demerarasugar; disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista