Placinta Cu Zahar I
Sugar Pie I este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, ouă, zahăr și crustă de plăcintă necoapte. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Placinta Cu Zahar, Placinta Cu Zahar, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Zahăr.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare de amestecare cremă împreună untul, zahărul și făina până se omogenizează și pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se încorporează complet. Se amestecă sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul în coaja plăcintei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când umplutura este setată și rumenită. Se răcește pe grătar.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Vineyards Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Viile Târziu Recolta Riesling]()
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.