Placinta Cu Covrig Cu Capsuni

Placinta Cu Covrig Cu Capsuni
Placinta cu covrig de capsuni necesita aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Toateretete are 157 de fani. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, covrigi grosolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Placinta Cu Covrigi Cu Capsuni, și Placinta Cu Covrig Cu Capsuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu amestecați covrigii zdrobiți, margarina topită și 1 lingură de zahăr. Apăsați amestecul ferm în partea de jos a unei tigaie 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună crema de brânză înmuiată și 1 cană de zahăr până când este netedă și pufoasă. Îndoiți toppingul biciuit și întindeți amestecul uniform pe crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Puneți gelatina într-un vas mediu rezistent la căldură și turnați în apă clocotită. Se amestecă ușor până se dizolvă complet gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați căpșuni congelate și continuați să amestecați până când amestecul începe să se îngroașe. Se răcește până la semi-ferm, dar încă turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Se toarnă amestecul de gelatină peste stratul de brânză cremă. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista