Placinta Cu Covrig Cu Capsuni
Placinta cu covrig de capsuni necesita aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Toateretete are 157 de fani. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, covrigi grosolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Placinta Cu Covrigi Cu Capsuni, și Placinta Cu Covrig Cu Capsuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-un castron mediu amestecați covrigii zdrobiți, margarina topită și 1 lingură de zahăr. Apăsați amestecul ferm în partea de jos a unei tigaie 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună crema de brânză înmuiată și 1 cană de zahăr până când este netedă și pufoasă. Îndoiți toppingul biciuit și întindeți amestecul uniform pe crusta răcită.
Puneți gelatina într-un vas mediu rezistent la căldură și turnați în apă clocotită. Se amestecă ușor până se dizolvă complet gelatina.
Adăugați căpșuni congelate și continuați să amestecați până când amestecul începe să se îngroașe. Se răcește până la semi-ferm, dar încă turnat.
Se toarnă amestecul de gelatină peste stratul de brânză cremă. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.