Placinta cu bezea caramele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea de caramel. O porție conține 407 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, albuș de ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Picături De Bezea De Caramel, Biscuiți Cu Bezea De Caramel, și Caramele Bezea Turtă Dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru patiserie, răsturnați făina într-un castron, apoi frecați untul cu vârful degetelor până seamănă cu pesmetul.
Adăugați 4-6 linguri de apă rece, puțin câte puțin, până se formează un aluat. Frământați scurt pe o suprafață făinoasă. Se modelează într-o bilă, se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă într-un cerc suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă de 25 cm cu o ușoară surplombă. Acoperiți cu folie de staniu și umpleți cu fasole de copt.
Așezați pe o tavă de copt și coaceți timp de 15 minute înainte de a îndepărta cu grijă folia și fasolea.
Periați liberal cu albuș de ou, puneți carcasa de patiserie înapoi în cuptor timp de 10 minute sau până devine aurie, apoi scoateți din cuptor și tăiați marginile. Reduceți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Pentru umplutură, topiți untul într-o tigaie și amestecați zahărul până se dizolvă complet. Într-un castron mic, adăugați puțin lapte în făina de porumb, lucrând într-o pastă netedă.
Se toarnă laptele rămas și pasta de făină de porumb în amestecul de unt, se aduce încet la fierbere și se fierbe timp de 2-3 minute, amestecând continuu. Se lasă să se răcească ușor. Dacă v-ați gândit doar la plăcinta cu bezea ca la fel de lămâie, atunci gândiți-vă din nou. Încercați să faceți versiunea mea cu caramel implică puțină muncă, dar rezultatul este spectaculos bătând tot timpul cu un tel, turnați amestecul de lapte pe gălbenușurile de ou, apoi turnați înapoi în restul de lapte. Se amestecă non-stop, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2-3 minute până se îngroașă. Opriți focul, dar lăsați amestecul în tigaie trebuie să fie fierbinte când este acoperit cu bezea.
Pentru bezea, bateți albușurile până când sunt rigide.
Presărați jumătate din zahăr și bateți din nou până când este rigid și strălucitor, adăugând zahărul rămas, câte 1 lingură și amestecând din nou până când este rigid. Puneți umplutura fierbinte în cutia de patiserie. Lingurați bezea deasupra și coaceți timp de 35 de minute până când bezea este aurie și crocantă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a mânca. Cel mai bine mâncat pe zi.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling