Placinta ciobanului mamei

Placinta ciobanului mamei
Plăcinta ciobanului mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 537 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii și apa pentru a acoperi într-o oală mare la foc mare. Se fierbe timp de 15 minute. Între timp, rumenim carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu; scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
La carnea de vită măcinată, adăugați sosul de roșii, pătrunjelul, sosul Worcestershire după gust, sare, piper negru măcinat și fasole verde. Într-un castron mic separat, amestecați făina cu cele 3 linguri de apă și amestecați în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sos De RoșiiSos De Roșii
Fasole VerdeFasole Verde
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PătrunjelPătrunjel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine împreună.
5
Se scurg cartofii, se pasează și se întinde peste amestecul de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
6
Puneți 2 până la 3 găuri de aerisire prin piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți laptele peste cartofi în ultimele 5 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate55
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista