Placinta ciobanului mamei
Plăcinta ciobanului mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 537 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii și apa pentru a acoperi într-o oală mare la foc mare. Se fierbe timp de 15 minute. Între timp, rumenim carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu; scurgeți excesul de grăsime.
La carnea de vită măcinată, adăugați sosul de roșii, pătrunjelul, sosul Worcestershire după gust, sare, piper negru măcinat și fasole verde. Într-un castron mic separat, amestecați făina cu cele 3 linguri de apă și amestecați în amestecul de vită.
Se amestecă bine împreună.
Se scurg cartofii, se pasează și se întinde peste amestecul de vită
Puneți 2 până la 3 găuri de aerisire prin piureul de cartofi.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Ungeți laptele peste cartofi în ultimele 5 minute de coacere.