Placinta de Caramel-nuc cu cirese uscate este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 372 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, nucile, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ pentru unt de nucă prăjit cu cireșe uscate și pene de Cacao, Salată Frisocrode Cu Brânză Albastră, Cireșe Uscate Și Vinetă De Nucă, și Porumb Caramel cu arahide și cireșe uscate.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, sarea și praful de copt în procesor. Folosind porniri / opriri, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață. Procesați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Formați aluatul în disc. Înfășurați în plastic; se răcește până când aluatul este suficient de ferm pentru a se întinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Rola
Folie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. fierbeți cireșele și portul într-o cratiță mică grea până când portul este absorbit, amestecând des, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, siropul de porumb, ouăle și untul topit într-un castron mare până se spumează. Bate în vanilie. Se amestecă nucile și cireșele infuzate cu Port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Cireșe
Vanilie
Nuci
Unt
Ouă
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru făinată la o rundă de 11 inci; transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub; margini de sertizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie și umplutura este maro și doar așezată în centru, aproximativ 50 de minute. Plăcintă rece complet în farfurie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch