Placinta Caramel-nuc cu cirese uscate

Placinta Caramel-nuc cu cirese uscate
Placinta de Caramel-nuc cu cirese uscate este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 372 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, nucile, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ pentru unt de nucă prăjit cu cireșe uscate și pene de Cacao, Salată Frisocrode Cu Brânză Albastră, Cireșe Uscate Și Vinetă De Nucă, și Porumb Caramel cu arahide și cireșe uscate.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și praful de copt în procesor. Folosind porniri / opriri, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață. Procesați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Formați aluatul în disc. Înfășurați în plastic; se răcește până când aluatul este suficient de ferm pentru a se întinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. fierbeți cireșele și portul într-o cratiță mică grea până când portul este absorbit, amestecând des, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, siropul de porumb, ouăle și untul topit într-un castron mare până se spumează. Bate în vanilie. Se amestecă nucile și cireșele infuzate cu Port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CireșeCireșe
VanilieVanilie
NuciNuci
UntUnt
OuăOuă
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru făinată la o rundă de 11 inci; transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub; margini de sertizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie și umplutura este maro și doar așezată în centru, aproximativ 50 de minute. Plăcintă rece complet în farfurie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista