Pizzoccheri Cu Ragu Ragu

Pizzoccheri Cu Ragu Ragu
Pizzoccheri With Duck Ragu este un fel principal fără gluten și primar. O porție conține 424 de calorii, 36 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpe de rață, ciuperci porcini, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Ragu de rață venețiană, Garganelli cu Ragu de rață și Pappardelle cu Ragù de rață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte, 10 minute. Pulsați pancetta, ceapa, morcovul, țelina, cimbru și salvie într-un robot de bucătărie pentru a obține o pastă consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
PizzoccheriPizzoccheri
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se usucă pulpele de rață și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
(tub Mare)(tub Mare)
3
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați pulpele de rață, cu pielea în jos și gătiți până când se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5
Transferați pulpele de rață pe o farfurie și turnați tot, cu excepția unui strat subțire de ulei din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiat, apoi tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Adăugați pasta de pancetta în oală, asezonați cu sare și gătiți, amestecând, până când pasta se usucă și se lipește de oală, 5 până la 7 minute. Desfaceți un spațiu în oală și adăugați pasta de roșii; gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute, apoi adăugați foile de dafin și ciupercile și amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se ingroasa vinul, 2-3 minute. Întoarceți pulpele de rață în oală împreună cu 4 căni de apă și lichidul de înmuiere pentru ciuperci rezervat. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Transferați pulpele de rață pe o farfurie pentru a se răci. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o; aduceți lichidul rămas la fiert și gătiți până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 12 minute. Aruncați pielea și oasele de rață; se toaca carnea si se adauga in sosul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Pune ragu-ul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adauga pastele in apa clocotita si fierbe pana al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12
Scoateți cu o lingură cu fantă sau cu skimmer și adăugați direct în ragu, amestecând pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
13
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
14
Se ia de pe foc, se presara patrunjel si parmezan si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
15
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista