Pizza ușoară cu dovlecei, ceapă roșie și fistic (Vegan)
Pizza ușoară cu dovlecei, ceapă roșie și fistic (Vegan) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 225 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de vară, dovlecei, o ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza ușoară cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan), Varză Balsamică De Bruxelles, Pizza Vegană Cu Ceapă Perlată, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Se toarnă 2 linguri de ulei în fundul fiecăreia dintre cele două tigaie din fontă de 10 inci sau tigăi rotunde pentru tort.
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi uniform cu ulei. Folosind o palmă plată, apăsați aluatul în jurul tigaiei, aplatizându-l ușor și întinzând ulei pe tot fundul și marginile tigaiei. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de două ore. După prima oră, reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 F.
După două ore, aluatul ar trebui să se umple în cea mai mare parte în tigaie până la margini. Folosiți vârful degetelor pentru a-l apăsa până când se umple în fiecare colț, apărând orice bule mari care apar. Ridicați o margine a aluatului pentru a lăsa bulele de aer de dedesubt să scape și repetați, deplasându-vă în jurul aluatului până când nu mai rămân bule de aer dedesubt și aluatul este întins uniform în jurul tigaiei.
Aruncați dovleceii, dovleceii, ceapa roșie și frunzele de cimbru cu restul de 2 linguri de ulei. Condimentează după gust cu sare și piper. Zucchini de șindrilă și bucăți de dovlecei peste vârfuri de pizza, alternând pentru a crea un model.
Întindeți feliile de ceapă chiar deasupra, apoi adăugați orice cimbru sau ulei de măsline rămas în castron.
Transferați pizza în cuptor și înapoi până când se rumenesc bine în partea de sus și de jos a pizza sunt maro auriu și crocante atunci când aruncați o privire sub ele cu o spatulă subțire de metal. Dacă este necesar, pizza în tigăi din fontă poate fi rumenită în continuare direct pe plită.
Presărați pizza cu fistic și serviți imediat.