Pizza Tricolore cu ulei de busuioc

Pizza Tricolore cu ulei de busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pizza Tricolore cu ulei de busuioc. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână dintr-un pachet de 500 g amestec de pâine ciabatta, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu, Pizza Proscuitto și pere cu crustă de pizza cu ulei de măsline rozmarin, și Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la cea mai înaltă setare, aproximativ 240C / ventilator 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă amestecul de pâine într-un castron mare, se toarnă peste 125 ml apă călduță și 1 lingură de ulei de măsline, apoi se amestecă bine cu un aluat lipicios. Frământați câteva minute, folosind o parte din amestecul extra uscat pentru a opri lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De PâineAmestec De Pâine
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se pune într-un bol cu ulei, se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă la loc cald timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În timp ce aluatul crește, puneți uleiul rămas într-un blender mic cu cea mai mare parte a busuiocului, apoi bateți până când frunzele sunt tocate mărunt. Aruncați avocado în sucul de lămâie, apoi rupeți mozzarella în bucăți aspre. 3 Folosind puțin mai mult din amestecul de pâine uscată pentru a vă ajuta, rulați și întindeți aluatul până la un dreptunghi dur de 25 x 30cm pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Amestec De PâineAmestec De Pâine
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se unge peste uleiul de busuioc, se împrăștie cu mozzarella și feliile de roșii, apoi se coace 10-12 minute până când baza este crocantă și brânza se topește. Pentru a servi, împrăștiați cu feliile de avocado și frunzele de busuioc rămase, apoi condimentați cu proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista