Pizza Tricolore cu ulei de busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pizza Tricolore cu ulei de busuioc. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână dintr-un pachet de 500 g amestec de pâine ciabatta, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu, Pizza Proscuitto și pere cu crustă de pizza cu ulei de măsline rozmarin, și Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la cea mai înaltă setare, aproximativ 240C / ventilator 220C / gaz
Se amestecă amestecul de pâine într-un castron mare, se toarnă peste 125 ml apă călduță și 1 lingură de ulei de măsline, apoi se amestecă bine cu un aluat lipicios. Frământați câteva minute, folosind o parte din amestecul extra uscat pentru a opri lipirea.
Se pune într-un bol cu ulei, se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă la loc cald timp de 15 minute.
În timp ce aluatul crește, puneți uleiul rămas într-un blender mic cu cea mai mare parte a busuiocului, apoi bateți până când frunzele sunt tocate mărunt. Aruncați avocado în sucul de lămâie, apoi rupeți mozzarella în bucăți aspre. 3 Folosind puțin mai mult din amestecul de pâine uscată pentru a vă ajuta, rulați și întindeți aluatul până la un dreptunghi dur de 25 x 30cm pe o foaie mare de copt.
Se unge peste uleiul de busuioc, se împrăștie cu mozzarella și feliile de roșii, apoi se coace 10-12 minute până când baza este crocantă și brânza se topește. Pentru a servi, împrăștiați cu feliile de avocado și frunzele de busuioc rămase, apoi condimentați cu proaspăt măcinat