Rețeta Pizza Savoy-varză-și-Sunchoke poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest fel principal are 685 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte degresat, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varză Savoy cu migdale, Gratin De Varză Savoy, și Vițel Pe Varză Savoy.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți o piatră de pizza pe fundul cuptorului timp de 45 de minute sau ungeți cu generozitate o foaie mare de copt. Strângeți jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă și aruncați-le înăuntru. Curățați sunchokes-urile și adăugați-le în apă pe măsură ce mergeți (pentru a preveni întunecarea lor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați sunchokes în bucăți de 1 inch și readuceți-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Scurgeți jumătate din sunchokes, transferați-le într-o cratiță medie și acoperiți cu laptele. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sunchokes într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1/2 cană de lapte și piure. Întoarceți piureul în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se reduce la 1 cană, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați varza, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 12 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)
9
Într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți sunchokes-urile rămase și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
11
Adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat, rotind de câteva ori, până când sunt crocante, 6 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați aluatul de pizza în jumătate; lucrați cu 1 bucată odată și păstrați restul acoperit. Făinați ușor o coajă de pizza sau o foaie de copt plată. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul pentru a forma o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Transferați Runda pe coajă.
14
Întindeți jumătate din piureul sunchoke peste rundă, lăsând o margine de 1/2 inch. Împrăștiați jumătate din varză peste piure, urmată de jumătate din sunchokes crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
(rezervati 1 Lingura)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Presărați jumătate din Emmental deasupra. Glisați pizza pe piatra fierbinte sau foaia de copt unsă și coaceți pe fundul cuptorului timp de aproximativ 4 minute, până când este crocantă pe fund și clocotind deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Presărați pizza cu jumătate din pecorino și cimbru, tăiați-o în pene și serviți. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face oa doua pizza.