Pizza Rustică De Pui

Pizza Rustică De Pui
Rețeta Pizza rustică de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 345 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crusta clasică de pizza, spanac, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Cu Legume Rustice, Pizza Vegetariană Rustică, și Pizza Rustică Cu Pâine Plată.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se pulverizează ușor tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Desfaceți aluatul de crustă de pizza; așezați în tigaie. Începând de la centru, apăsați aluatul cu mâinile până la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți crusta aproximativ 6 minute sau până când crusta începe să se usuce. Între timp, într-un castron mic, amestecați pansamentul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
3
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Răspândiți amestecul de pansament peste crustă. Se acoperă cu pui, spanac și anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se presară cu brânză Asiago. Se acoperă cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
TomateTomate
6
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista