Pizza Rustică De Pui
Rețeta Pizza rustică de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 345 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crusta clasică de pizza, spanac, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Cu Legume Rustice, Pizza Vegetariană Rustică, și Pizza Rustică Cu Pâine Plată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se pulverizează ușor tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Desfaceți aluatul de crustă de pizza; așezați în tigaie. Începând de la centru, apăsați aluatul cu mâinile până la marginea tigaiei.
Coaceți crusta aproximativ 6 minute sau până când crusta începe să se usuce. Între timp, într-un castron mic, amestecați pansamentul și parmezanul.
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor.
Răspândiți amestecul de pansament peste crustă. Se acoperă cu pui, spanac și anghinare.
Se presară cu brânză Asiago. Se acoperă cu roșii.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.