Pizza Pesto Din Grâu Integral Cu Rucola Proaspătă Și Parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza Pesto din grâu integral cu Ruculan proaspăt și parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 695 calorii. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână parmezan, fulgi de piper și piper, brânză mozzarella cu umiditate scăzută și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pizza sănătoasă din grâu integral cu Pesto de pătrunjel rucola, OAMENI DE NOAPTE PIZZA!!! În meniu de data asta? Pui, rucola și parmezan pe Pesto de roșii uscate la soare, și Rețetă De Fructe De Grâu Pesto De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de pizza cu 6 până la 18 ore înainte și lăsați-l să se odihnească. Simțiți-vă liber să înlocuiți făina albă de grâu integral sau făina de patiserie din grâu integral cu făina integrală de grâu și/sau făina de patiserie din grâu integral cu făina universală.Preîncălziți cuptorul la 500 de grade. Ungeți o tigaie din fontă de 12 inci cu ulei de măsline. Pudrați ușor mâinile cu făină și împăturiți aluatul de câteva ori, apoi împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați o jumătate din aluat în tigaie și întindeți-l ușor pe suprafața tigaiei și pe părțile laterale. Încercați să nu rupeți aluatul, ci întindeți-l cât mai uniform și subțire posibil.
Ungeți puțin ulei de măsline.Acoperiți aluatul cu jumătate din sos, întindeți uniform.
Presărați lămâie conservată tocată sau sare de lămâie în jurul marginilor, dacă utilizați. Acoperiți cu jumătate din mozzarella rasă.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute, până când brânza clocotește deasupra.
Scoateți din cuptor și transferați pe o tăietură folosind o spatulă mare. Dați-i câteva minute să se odihnească, apoi acoperiți cu rucola, așchii de parmezan proaspăt și stropi mari de suc de lămâie. Feliați și serviți cu fulgi de ardei roșu și piper negru pe lateral.