Pizza napolitană fără hackeri pentru o bucătărie de acasă

Pizza napolitană fără hackeri pentru o bucătărie de acasă
Pizza napolitană fără hackeri pentru o bucătărie de acasă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 388 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella proaspătă din lapte de vacă, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma drojdia activă, puteți urma acest fel principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli napolitani / bucătăria experimentală a lui Carrie, Fudge napolitan și o excursie la bucătăria de testare Duncan Hines, și California Pizza Bucătărie Bucătărie salată tocată cu vinetă cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea, drojdia și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru cârlig pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați apă și frământați la viteză mică doar până când amestecul se reunește și nu rămâne făină uscată. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Frământați la viteză mică încă zece minute. Amestecul ar trebui să se reunească într-o masă coezivă care abia se lipește de fundul vasului în timp ce frământă. În funcție de tipul de făină utilizat, poate fi necesar să adăugați până la 1/2 cană de făină suplimentară. Dacă aluatul se lipește puternic de fundul vasului, adăugați făină câte 1 lingură odată cu mixerul până când formează o masă care abia se lipește de vas. Acoperiți bine vasul cu plastic sau transferați aluatul în pungi de blocare cu fermoar de două galoane, sigilați și refrigerați timp de cel puțin 8 și până la 72 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și pudrați blatul cu făină suplimentară. Folosind un răzuitor de bancă, împărțiți aluatul în șase bucăți uniforme, aproximativ șase uncii fiecare. Folosind mâinile făinoase, modelați fiecare bucată într-o bilă îngrijită adunând aluatul spre fund. Înveliți patru recipiente mici cu spray de gătit antiaderent sau ulei de măsline (bolurile mari de cereale funcționează excelent pentru asta) și adăugați o bilă de aluat în fiecare bol. Pulverizați ușor partea superioară a bilei de aluat cu spray de gătit antiaderent. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore (aluatul ar trebui să dubleze aproximativ volumul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Între timp, scurgeți roșiile într-o strecurătoare cu ochiuri fine și rupeți-le cu degetele, stoarcând excesul de suc din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Transferați roșiile într-un blender cu 1/2 linguriță de sare kosher și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați mozzarella în bucăți de 1/2 inch și așezați-o pe o farfurie pe un strat triplu de prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Așezați un alt strat triplu de prosoape de hârtie sau un prosop curat deasupra brânzei și stivuiți o altă farfurie deasupra. Lăsați excesul de apă să se șteargă timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Transferați 1 bilă de aluat într-un castron mediu umplut cu făină și răsturnați pentru a acoperi. Ridicați-l și îndepărtați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați-l pe o suprafață făinoasă și întindeți-l ușor într-un cerc de 10 inci, lăsând marginea exterioară de 1 inch puțin mai groasă decât centrul. Cel mai bun mod de a face acest lucru pentru a începe prin întinderea ușoară cu vârful degetelor. Ridicați aluatul ușor întins și așezați-l pe fața deschisă a mâinii stângi. Aruncați-l înainte și înapoi între mâinile deschise, rotindu-l ușor cu fiecare aruncare până când se întinde până la aproximativ 8 inci în diametru. Întoarceți-l pe suprafața de lucru. Cu mâna stângă plată în centrul rundei, folosiți mâna dreaptă pentru a întinde marginea aluatului, rotind după cum este necesar până când are un diametru uniform de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Pregătiți sosul de roșii, brânza scursă, aluatul de pizza, uleiul de măsline, sarea kosher și frunzele de busuioc și aproape de plită. Preîncălziți broilerul la înălțime și aranjați raftul astfel încât să puteți potrivi abia o tigaie din fontă sau oțel inoxidabil cu fundul greu de 12 inci deasupra acestuia. Tigaie de praf cu făină, atingeți excesul, apoi încălziți tigaia la foc mare și încălziți până la fumat ușor, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Transferați o rundă de aluat în tigaie. Ar trebui să umple întreaga suprafață inferioară. Lucrând rapid, întindeți două linguri de sos uniform peste aluat, lăsând marginea exterioară de 1 inch fără sos. Se acoperă cu 1/6 din bucățile de brânză. Condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și împrăștiați patru frunze de busuioc pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
15
Transferați tigaia în broiler și fierbeți până când pizza este umflată și carbonizată întunecat în pete (acest lucru poate dura între 1 1/2 și 4 minute, în funcție de puterea broilerului dvs.). Întoarceți tigaia pe plită și gătiți până când fundul este carbonizat întunecat în pete, folosind o spatulă subțire de metal pentru a arunca o privire după aproximativ 1 minut (în funcție de tigaia pe care o utilizați, puteți sări peste acest pas dacă pizza este deja carbonizată).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Transferați pizza pe o tăietură și serviți imediat. Repetați pașii 4 și 5 pentru a coace pizza rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista