Pizza la grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola

Pizza la grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola
Rețeta Pizza La grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 1 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 340 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână rucola, ulei vegetal, gem de smochine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Rucola, Pizza Cu Brânză Albastră, Fettuccine cu brânză albastră, rucola și Prosciutto crocant, și Pizza la grătar cu Prosciutto, Ricottan și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți aluatul de pizza și gata de lansare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
2
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți arzătorul central al unui grătar cu gaz pe mare și arzătoarele din față și din spate sau laterale la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați dulceața de smochine, prosciutto, brânza albastră și rucola lângă grătar, gata să acopere pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
ProsciuttoProsciutto
RucolaRucola
Gem De SmochineGem De Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Praf generos o coajă de pizza sau o foaie mare de copt fără margini cu făină și apoi făină de porumb. Aplatizați aluatul pe o suprafață de lucru puternic făinată, presărând câteva linguri de făină de porumb peste făină. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-un cerc cu diametrul de 12 până la 13 inci. Aluatul trebuie să aibă o grosime de aproximativ un centimetru. Dacă aluatul se micșorează înapoi la margini, întindeți-l ușor cu mâna, având grijă să păstrați aluatul o grosime uniformă. (Aluatul nu trebuie să fie un cerc perfect; de fapt, un cerc în formă ciudată conferă pizza un aspect rustic minunat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
5
Folosind mâinile și lucrând rapid, ridicați și transferați aluatul pe coaja de pizza sau foaia de copt. Dați coaja sau foaia câteva shake-uri înainte și înapoi pentru a vă asigura că aluatul nu se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați grătarul generos cu ulei glisați aluatul pe centrul grătarului, folosind o mișcare rapidă de smucitură cu brațul. Dacă orice parte a aluatului se pliază pe sine, folosiți o pereche de clești pentru a-l desfășura. Acoperiți imediat grătarul. Grătiți până se formează o crustă și apar semne ușoare de grătar, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
7
Folosind coaja de pizza sau foaia de copt, răsturnați crusta de pizza și trageți-o de pe grătar. Acoperiți grătarul în timp ce adăugați toppingurile. (Dacă utilizați un grătar cu cărbune, lopați o parte din cărbune într-o parte pentru a crea o secțiune mai rece. Dacă utilizați un grătar pe gaz, rotiți arzătorul central pe mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Întindeți gemul de smochine uniform peste crusta ușor carbonizată, lăsând o margine de 1 inch. Împrăștiați prosciutto-ul deasupra. Distribuiți uniform brânza albastră peste prosciutto. Glisați pizza înapoi pe grătar spre secțiunea fierbinte, dar nu direct peste ea. Acoperiți grătarul și coaceți pizza până se rumenesc frumos și crocant pe fund și la margini și brânza s-a topit, aproximativ 7 minute. Verificați pizza după aproximativ 3 minute. Dacă pizza se rumeneste prea repede, glisați-o în partea mai rece a grătarului pentru a termina coacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
ProsciuttoProsciutto
Gem De SmochineGem De Smochine
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Îndepărtați orice exces de făină și făină de porumb de pe coaja de pizza sau foaia de copt și folosiți-o pentru a transfera pizza pe o tăietură. Distribuiți rucola uniform peste pizza. Feliați pizza în pene și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
RucolaRucola
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista